5S İnfografik İş Güvenliği Dergisi Çıktı

iş güvenliği dergisi

5s iş güvenliği dergisi infografik öğretim sistemiyle iş güvenliği kurallarını daha hızlı öğretmektedir. Hem çoçuklar hem yetişkinler için ilgi çekici olan tasarımlar ile şirketinizi iş güvenliği kültürüne katkı yapabilirsiniz


İş sağlığı ve güvenliğine gönül veren üyelerimiz ile bir yıldır gelişmeye ve bu sektörde güzellikleri yaşatmaya çalışıyoruz. İş güvenliği infografik dergi ile özgün tasarımları sizler ile buluşturuyoruz.

İş Sağlığı ve Güvenliği Dergisi'nin amacı iş sağlığı ve güvenliği alanında konusunda farkındalık yaratarak çalışanlarınız ve misafirlerinize iş güvenliği kurallarını tamamen görseller ile öğretmektir.

5s iş güvenliği hakkındaki değerlendirmeleri okumak için facebook sayfamızı ziyaret edebilirsiniz !

https://www.facebook.com/5sisg

5S iş sağlığı ve güvenliği dergisi ile eğitimde bir adım öne geçin.

Sizde iş güvenliğini çalışanlarınıza görsel olarak öğretmek için 
bizimle mesaj yoluyla site üzerinden veya sosyal medya adreslerimizden iletişime geçebilirsiniz. Şirketiniz için toplu siparişlerinizde kapak sayfası tasarımını şirketinize özel logolu değiştirebiliriz !

işgüvenliği hashtag5sişgüvenliği hashtagisg hashtagdergi 

5s isg uluslararası iş sağlığı ve güvenliği alanında sosyal medya olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Sadece türkçe paylaşımlar ile değil ingilizce paylaşımlar ile hem Türkiyenin iş güvenliğine bakış açısının ülke sınırları dışında tanınmasını sağlamaktadır !


İş güvenliği dergisi ile çalışanlarınızı iş güvenliğine görsel örnekler ile adapte edin ! Dergimiz hd çözünürlükte olup en küçük puntalı yazı bile rahat okunabilmektedir.

iş güvenliği ve sağlığı dergisi

Yorumlar

  1. İş güvenliği dergisi hakkında bilgi için mail gönderdim geri dönüş rica ediyoru

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar