Kişisel Koruyucu Donanım Tüm Excel Dosyaları (KKD Seçimine Dosyalarına Dair Herşey)

5S İSG Kişisel koruyucu donanım zimmet tutanağı (11.86 veya 1.3) 
Geçtiğim günlerde yeni başlayanlar için excel dokümantasyon takip dosyasını sizler ile paylaşmıştık. Arşivimizi geliştirmemiz adına, takip dosyasının içindeki tüm dosyaları birer birer oluşturmaya başladım. Böylece tüm iş güvenliği uzmanları aynı dosyaları takip edebilecek ve online olarak dosya dokümantasyon sistemine hakim olabiliriz.

Kişisel Koruyucu Donanım Paketinde Neler Var? Detaylı Anlatım. Dosyaların linki aşağıdadır.

Öncelikle excel dosyamızı içinde menü sayfası ile ana başlıkları sizlere sunduk. Toplamda 10 tane başlığımız var.

Bunlardan dördü kişisel koruyucu donanım zimmet formu. Kişisel koruyucu donanım zimmet formunu 4 ayrı format da hazırladık. En detaylısı menüde paylaştığımız ''1- KKD TESLİM FORMU''. Zimmet formunun içinde liste halinde formunuzu doldurmanız için veritabanı (data) dosyası yarattık. Bulunduğunuz işyerine göre farklı cümleler ile çıktınızı alabilirsiniz.

KKD zimmet formunun basit versiyonları excel dosyamızda menü bölümünde sizler ile link olarak paylaştık (dosyalara ulaşmanız için resimlere tıklamanız yeterli olacaktır.

2-KKD Risk Belirleme formu ile her iş alanı için riskleri pratik yoldan bulmamıza olanak sağlayacak. Üst satırda riskleri ana başlıklar halinde topladık (fiziksel, biyolojik, kimyasal) ve bu tehlikeleri kategorize ettik. Sol tarafta ise riskin vücüdün hangi bölümü için risk yarattığı işaretliyecez. 1 numarasına bastığımza (kırmızı daire- risk var) 2 numarasına bastığımızda (gri daire risk yok) çıkacaktır. Sol üst köşede toplamda kaç tane risk bulduğumuzu analiz edebiliriz. Not: KKD Risk Belirleme matrisi her iş tipi için ayrı doldurulmalıdır. (örneğin kaynakçı için ayrı, sapancı için ayrı)

3-EN Kodları çalışması devam etmektedir. Sadece basit bir liste ile genel bir sunum yaptık sizler için.

4-KKD Matris kişisel koruyucu donanım seçme matrisi, aslında tüm şantiyeyi veya fabrikanın kkd yönetimi bu matris dosyası sayesinde daha yönetebilir olacaktır. Üst tarafta kişisel koruyucu donanım çeşitleri ve en kodlarını paylaştık. Sol tarafta ise, çalışanının bölümü (depo personeli, isg personeli gibi), çalışan id, çalışan ad-soyad ve kkd risk belirleme formu ile birlikte bu matrisi dolduruyoruz.

5- Depoda Ne Kadar Kaldı, kişisel koruyucu donanımlarımızın lojistiğini yönetmek adına depo kontrol dosyası yarattık. Veriler kkd matris dosyasından alınıyor. (teslim edilen ''d kolonu). Rakamları örnek olarak koyduk. ''Depoda olan'' kkd sayısını el ile girmeniz gerekmektedir. Diğer veriler otomatik gelecektir.

6- Hızlı Filtre: Pivot tablomuz sayesinde hangi kişisel koruyucu donanımdan ne kadar vermişiz ve depomuzda kaç adet kaldı hepsini buradan grafik ve gelişmiş filtre sistemi ile analiz edebiliriz.

Kişisel Koruyucu Donanım Tüm Excel Dosyalarını hemen aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

Excel dosyasını buradan indirebilirsiniz.

Bulduğunuz hataları mail yoluyla bizimle paylaşırsanız,arşivimizin gelişmesini daha hızlı yapabiliriz.

Mail adresimiz: 5sisgegitim@gmail.com


İLGİLİ DOSYA LİSTESİ LİNKLER

Dokümantasyon İSG Takip

1-İŞ GİRİŞ İSG VE ORYANTASYON EĞİTİMİ DOSYASI 

11-ÖZLÜK KONTROL DOSYASI

EXCEL DOKÜMANTASYON TAKİP DOSYASI İÇİN

Herkese iyi çalışmalar dileriz.

5S İSG



Yorumlar

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar, verilen KKD'leri 4. bölümdeki matrise işlediğimde veya depodaki ürün miktarını artırdığımda 6 bölüm hızlı filtre de veriler güncellemiyor. PİVOTTABLE ARAÇLARI>Çözümle>Yenile dediğimde de PivotTable kayna dosyası '[5S İSG Kişisel koruyucu donanım zimmet tutanağı (kalsör no 86, Dosya no 11).xlsx]Depoda Ne Kadar Kaldı' açılamıyor açılamıyor uyarısı veriyor. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Mehmet Bey,
      Pivot tablosunda referans sayfası güncellenmiştir. Excel dosyasındaki hata giderilmiştir. Sagıylarımızla. Dosya Linki: https://yadi.sk/d/enzz2IbB3Rtrx6

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar