İNGİLİZCE ÖĞRENME SETİ ULUSLARARASI FİRMALARDA ÇALIŞMAYI HEDEFLEYEN İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARI İÇİN DEV ARŞİV



Türkiye'deki çok fazla sayıda yabancı firma faaliyet göstermektedir. Bu firmalarda çalışan insanlar genellikle farklı uluslardan oluşmakta.

Çok uluslu çalışma ortamı şirketin konuşma ve yazışma dilini ingilizce yapmaktadır. Koreli, fransız veya japon bile gelse toplantılarda İngilizce konuşulur.

İş güvenliği alanında İngilizceyi en azından intermediate (orta) seviyede konuşmak büyük projelerde bizi iş yaşamında başarılı kılacaktır.

Sizler için bulduğum faydalı çalışmaları periyodik olarak blog sitemde ve facebook sayfalarında paylaşıma açacağım.

İngilizce öğrenmenin en etkili yolu pratik yapmaktır. İngilizce konuşurken grammer hatası yapmaktan korkmayın. Günlük hayat da bile türkçe konuşurken birçok dil bilgisi hatası yapılıyor.
Sizlere tavsiyem, İngilizce yabancı dizilerin sıkı takipçisi olmanız.

Kişisel olarak tavsiyem, İngilizce film sitesi olarak https://solarmoviez.to/  ingilizce altyazılı veya sadece İngilizce olarak film izlemeniz.

İngilizce sözlük uygulaması

Diğer tavsiyem ise sadece kitaplara bağlı kalmamanız. Aşağıda paylaşacağımız yds 10000 kelime sözlük uygulaması ile kelime haznenizi geliştirirebilirsiniz. Özellikle phrasal verb eğitim kartlarına göz atmanızı öneririm.



Sayfamızdaki linkler zaman ile yenilenip farklı kaynakların paylaşım linkleri sizler ile paylaşılacaktır.
İş güvenliği uzmanlarının İngilizce seviyelerini geliştirmesi adına gelecek de farklı projelerimiz olucak. Herkese başarılı bir iş yaşamı diliyorum.

TELİF İLE İLGİLİ NOTLAR:

Paylaşım linki sitesi: http://www.kitapindir.in

Depolama yandex hesabı 5sisguvenligi.blogspot.com.tr ye ait değildir.

Arka plan müziği Bill Withers - Ain't No Sunshine Kaynak: Youtube
https://www.youtube.com/watch?v=tIdIqbv7SPo

5sisguvenligi.blogspot.com.tr, Tüm Hakları Saklıdır. Kşisel güvenlik haklarına ve şirketlerin telif haklarına saygı duyuyor, kişisel bilgilerinizin korunmasını sağlıyor. Sitemiz Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve hukuka bağımlı, kişisel ve ticari haklara saygılı olmayı hedefleyerek yayın hayatına devam etmektedir. T.C 5651 Sayılı yasa kapsamında “Yer Sağlayıcı” sıfatıyla hizmet vermekteyiz. Bu doğrultuda site yönetimi ve çalışanlarının içerikleri kontrol etme ve onaylama yükümlülüğü yoktur. İçerikler özgün olarak herkes tarafından oluşturabilir, site yönetimi şikayet sonrasında işlem yapmakla yükümlüdür. Bu sebeple sitemiz “uyar ve kaldır” prensipleri çerçevesinde işlem yapmaktadır. İş bu madde gereği telif hakkı dahilinde olan yazı, içerik, resim ve her türlü dosyaların, eserlerin yasal olmayan bir biçimde yayınlandığını, paylaşıldığını düşünüyorsanız; mail yolu ile bizlere ulaşabilir. İçeriğin kaldırılmasını talep edebilirsiniz. Talebiniz incelendikten sonra, içeriğiniz sitemizden kalıcı olarak kaldırılıp, sizlere bilgi verilecektir. Telif, ihtar ve uyarı için mail adresimiz iletişim: 5sisgegitim@gmail.com



Yorumlar

  1. Çok güzel bir derleme olmuş tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsmail Bey, teşekkür ederiz. İleride ingilizce ile ilgili paylaşımlar yapmaya devam edicez.

      Sil
  2. Tam heveslenmiştim ki erişimler engellenmiş :/ Güncelleme şansınız var mıdır acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hevesleriniz yarıda kalmasın Mehmet Bey, farklı kaynakların yüklendindiği süper bir arşivi linkte paylaştık. Saygılarımızla. | ANA MENÜ: https://yadi.sk/d/QlmzBPykHVzw9

      Sil
  3. Admin güncel link yazar mısın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar